-15%

Husa Pat Trakker Nxg Roll-Up Bed Bag

Prețul inițial a fost: 349,99 lei.Prețul curent este: 296,99 lei.

În stoc

SKU: 204930 Categorii: , , Etichetă:
Descriere

HUSA PAT TRAKKER NXG ROLL-UP BED BAG

Husa Pat Trakker Nxg Bed Bag Roll-up este solutia perfecta de depozitare si transport, pentru patul de pescuit tip standard sau compact.
Dispune de fermoare de 10 mm, manere de transport EVA si curea de umar captusita.
Este o husa foarte incapatoare, putand acomoda chiar si cele mai mari paturi precum Trakker RLX 8 chiar impreuna cu sacul de dormit atasat.
Husa este adaptabila ca marime ceea ce o face foarte versatila. Aceasta putand fi folosita pentru o multitudine de marimi de paturi si chiar scaune.
Dimensiuni: (L) 109cm x (L) 30cm x (H) 80cm

Brand

Brand

Trakker

Trakker un brand cu o istorie indelungata in pescuitul la crap, cunoscut pentru inovatiile aduse in ultimii ani. O marca de prestigiu in multe domenii ale pietei de echipamente de crap: corturi, paturi, scaune, saci de dormit, bagajerie si imbracaminte. Folosind un design original si materiale inovatoare, produsele sale ocupa un loc de prim-plan in preferintele pescarilor europeni si sunt gandite sa reziste pe termen lung, in cele mai dificile conditii. Trakker inseamna stil, valoare si calitate britanica la cel mai inalt nivel. Probabil cel mai cunoscut produs din gama este Tempest. Vestita gama de corturi realizata din material Aquatexx.