Back
Next product
Hanorac Nash Kids Green Hanorac Nash Kids Green Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 149,99 lei.
Stoc epuizat

Cutie Nash TT Rig Station, 46x30x10cm

785,99 lei

Stoc epuizat

Alerta stoc

SKU: T0272 Categorii: , ,
Descriere

Cutie Nash TT Rig Station, 46x30x10cm

Nash TT Rig Station, cutie pentru accesorii de pescuit in care aveti toate accesoriile într-un spațiu de lucru organizat și practic.
Cea mai mare cutie pentru accesorii, capabila sa stocheze toate accesoriile, dar si markere, tuburi PVA sau kit-uri pentru pungi PVA.

Partiționare variabilă pentru a personaliza spațiul de stocare pentru a se potrivi echipamentului dvs.

Include un rezervor transparent de testare monturilor flotabile si nu numai. Furnizat cu patru separatoare mari și opt mici.

Picioare pliabile dotate cu talpi pentru noroi. Plasa de depozitare situata sub cutie care va permite sa tineti la indemana produsele pe care le folositi frecvent (statia, telefonul etc). Sertar special pentru depozitarea monturilor. Dimensiuni: 46x30x10cm, Inaltime 33 – 39cm.

Detalii produs:

  • Cutie compartimentata + vas pentru testarea monturii
  • Dimensiuni transport: 46x30x10cm
  • 4 picioare pliabile din aluminiu
  • Capac de inchidere cu scala gradata
Brand

Brand

NASH

Kevin Nash, a fost un pionier în scena pescuitului la crap de la prima captură din 1967, când încă nu era adolescent. In anul 1978 si-a infiintat propria companie denumita Happy Hooker Tackle si vindea saci de crap. Care in 1984 si-a schimbat numele in Kevin Nash Tackle si din 2004 a devenit Nash Tackle. El este cel responsabil de dezvoltarea multora dintre accesoriile sau monturile pe care astazi le folosim cu totii. Astazi a devenit una dintre cele mai apreciate companii producatoare de echipament pentru crap, de la accesorii si pana la haine sau produse de camping si gratie lui Kevin, pescarii de crap au reusit sa evolueze odata cu brandul sau alaturi de acesta si produsele sale.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.