Frigider Auto Alpicool BD60 60L, Compresor, 12/24V, 230V, -20 Grade Celsius

2.599,99 lei

Frigiderul auto Alpicool de 60 de litri imbina perfect performanta, portabilitatea si durabilitatea. Prevazut cu compresor LG, acesta este alegerea ideala pentru calatorii cu masina, camping-uri sau chiar pentru a-ti mentine proviziile proaspete in orice moment.

Stoc furnizor

SKU: TT07098 Categorii: ,
Descriere

Frigider Auto Alpicool BD60 60 Litri, Compresor, 12/24V, 230V, -20 Grade Celsius

Frigider Auto Alpicool cu compresor LG si capacitatea de 60L, ideal pentru iesiri outdoor, poate fi alimentat la priza auto de 12V sau 24V sau la priza standard de 230V. Prevazut cu toarte de transport solide, pentru un transport facil si in siguranta.

Descopera frigiderul auto Alpicool de 60 de litri, partenerul perfect pentru aventurile tale in aer liber si calatoriile cu masina. Cu o capacitate generoasa de 60 de litri, acest frigider este proiectat pentru a asigura pastrarea alimentelor si bauturilor la temperaturi ideale, indiferent unde te poarta calatoriile tale. Fiind alimentat de un compresor LG, acesta poate raci interiorul pana la temperatura de -20 grade Celsius.

Cu o capacitate de 60 de litri, frigiderul Alpicool ofera suficient spatiu pentru a stoca alimentele si bauturile necesare pentru intreaga ta calatorie. Echipat cu tehnologie de racire avansata, acesta are un consum redus de energie, fiind clasificat in grupa A+++. Chiar si cu consum de energie redus, acest frigider poate mentine o temperatura interna indiferent de temperatura de afara.

Posibilitatea de a-l alimeta la priza auto, acesta iti ofera flexibilitatea de a-l folosi oriunde te afli cu masina. Are un design compact, pentru a miniza spatiul alocat in masina si este prevazut cu manere solide pentru transport.

Pe capac este prevazut cu afisaj LED si control digital, pentru setarea si monitorizarea temperaturii interne, iar la interior are o lumina LED pentru a face gasirea si accesarea alimentelor cat mai usoara in conditii de lumina scazuta.

Detalii produs:

  • Volum – 60L
  • Alimentare – 12/24v, 230v
  • Clasa energetica A+++
  • Consum – max. 60W (3.75 A / 1.87 A)
  • Consum anual – 75kWh
  • Racire pana la -20 de grade Celsius
  • Nivel zgomot 47db
  • Dimensiuni exterioare – 65 x 52 x 56cm
  • Dimensiuni interioare maxime – 52 x 36 x 50cm
  • Greutate 20.7kg

Frigiderul auto Alpicool de 60 de litri imbina perfect performanta, portabilitatea si durabilitatea, fiind alegerea ideala pentru calatorii cu masina, camping-uri sau chiar pentru a-ti mentine proviziile proaspete in orice moment.

Brand

Brand

Alpicool

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.