Afișez toate cele 8 rezultate

Filtre

Geci și jachete speciale pentru pescuit sunt articole esențiale pentru orice pescar, deoarece îl protejează împotriva condițiilor meteorologice neprielnice. Aceste articole sunt proiectate pentru a oferi izolație termică, impermeabilitate la apă și protecție împotriva vântului.

Iată câteva tipuri comune de geci și jachete pentru pescuit:

Geaca impermeabilă: Aceste geci sunt proiectate pentru a fi complet impermeabile, pentru a vă menține uscat în timpul ploilor sau al stropilor de apă. Sunt realizate din materiale impermeabile și au cusături etanșe pentru a preveni pătrunderea apei.

Geaca de iarnă pentru pescuit: Dacă pescuiți în sezonul rece, aveți nevoie de o geacă care să vă țină cald. Aceste geci sunt izolate termic și adesea au un strat de umplutură pentru a menține căldura corpului.

Jacheta softshell sau hardshell: Acestea sunt mai ușoare și pot fi folosite în funcție de condițiile meteorologice. Jachetele softshell sunt mai flexibile și respirabile, în timp ce jachetele hardshell sunt mai rezistente la apă și vânt.

Asigurați-vă că alegeți o geacă sau o jachetă care se potrivește tipului de pescuit pe care îl practicați și condițiilor locale. Este important să vă protejați de elemente pentru a vă bucura de o experiență de pescuit mai plăcută și mai sigură.