Afișez toate cele 8 rezultate

Filtre

Dacă sunteți în căutarea unui pachet complet pentru pescari, care să includă toate echipamentele necesare pentru o experiență de pescuit reușită, puteți opta pentru unul dintre pachetele gata făcute disponibile in magazin.

Aceste pachete sunt concepute pentru a vă economisi timpul și efortul de a alege fiecare element în parte. În funcție de preferințele dvs. și de tipul de pescuit pe care îl practicați, puteți găsi diferite tipuri de pachete. Iată ce ar putea include un astfel de pachet:

Un cort de pescuit impreuna cu winterskin sau capsula, ca sa vă oferă protecție împotriva intemperiilor și vă permite să petreceți nopți sau zile întregi pe malul apei.

Pat de pescuit impreuna cu un sac de dormit potrivit pentru acesta. Pentru a vă odihni confortabil în timpul pescuitului, un pat special pentru pescari cu suport pentru lansete poate fi foarte util.

Lansete si mulinete. Pachetul ar trebui să includă lansete și mulinete potrivite pentru tipul de pescuit pe care îl doriți. De obicei, acestea sunt selectate în funcție de speciile de pești pe care intenționați să-i prindeți și de condițiile locale.