Afișez toate cele 4 rezultate

Filtre

Iti este greu sa alegi un cadou pentru un pescar?
Esti in cautarea cadoului perfect pentru o zi de nastere, Valentine’s Day sau Craciun? Vrei sa fii sigur/a ca faci alegerea potrivita?

Cadoul ideal este posibilitatea de a alege!
Alege varianta sigura cu Voucher Cadou FishDirect. Acesta iti permite sa oferi orice cadou din gama noastra de produse de pescuit de pe fishdirect.ro

Nu vei mai ramane in pana de idei de cadouri pentru o zi de nastere, Valentine’s Day sau de Craciun si lasa-ne sa te ghidam pentru a nu alege cadoul gresit unui pescar!

In plus, iti facem si tie un cadou, oferindu-ti un discount la voucherele cu valoare mai mare de 400 Lei. Practic platesti un pret mai mic, iar beneficiarul se bucura de intreaga valoare a voucherului.
De exemplu: vrei sa oferi cadou un voucher de 400 Lei, tu achiti cu 5% mai putin, adica 380 Lei, iar sarbatoritul poate face cumparaturi de 400 Lei.
Detalii voucher cadou pescuit.
Fiecare voucher are un cod unic de identificare, motiv pentru care achitarea acestuia se poate face doar cu cardul de credit sau prin ordin de plata.
Dupa validarea platii, voucherul va fi transmis in format electronic pe e-mail, sub forma unui cod unic si/sau prin curier la adresa persoanei care l-a comandat sau la adresa persoanei care urmeaza sa-l primeasca cadou.
Codul poate fi folosit la cumparaturi ulterioare reducand valoarea cumparaturilor cu suma achitata de tine cand ai achizitionat voucherul. Valoarea cumparaturilor trebuie sa fie egala sau mai mare ca valoarea voucherului, caz in care beneficiarul urmeaza sa achite diferenta de valoare dintre voucher si comanda.

Valoarea voucherului cadou nu poate fi preschimbata in bani.
Daca produsul/produsele din comanda la care este folosit un voucher cadou este returnat in perioada legala, valoarea acestuia/acestora va fi reactivata, beneficiarul putand alege sa il foloseasca pentru achizitia unui alt produs.