Back
Next product
Pantaloni Trakker Summit Xp Pantaloni Trakker Summit Xp Prețul inițial a fost: 469,99 lei.Prețul curent este: 399,99 lei.

Croseta Korda 7Cm

20,99 lei

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă:
Descriere

Croseta Korda

Croseta Korda, disponibla in mai multe variante de culori, dar si modele.

Korda Braid Needle este o croseta tip ac, fara aparatoare, ideala pentru gaurirea momelilor de carlig ce se pot sparge usor (seminte, boabe de porumb, boilies-uri, pelete, pop up-uri mici si moi de 6mm-14mm).

Croseta cu maner albastru, iglita recomandata pentru tragerea pe firul de par a boilies-urilor, peletelor, boabelor de porumb sau pop-up-urilor deja gaurite cu burghiul, precum si pentru fixarea opritoarelor pentru boilies sau pop-up.

Croseta mov este un fine needle prevazuta cu clapeta de inchidere. Ideala pentru boilies dar mai ales atunci cand atasat o momeala pe un fir fluorocarbon. Capatul prevazut cu clapeta nu taie firul de par de fluorocarbon.

Cea cu maner verde este un heavy needle. Recomandata pentru momeli mari tari, avand o lama din otel mai rezistenta

Informații suplimentare
Culoare

Albastru, Galben, Mov, Verde

Brand

Brand

KORDA

Korda si al sau slogan Thinking Tackle, au reusit sa revinventeze pescuitul la crap, prin invovatiile pe care le-au prezentat pescarilor de crap. Gama de produse Korda nu se rezuma la accesoriile de crap, acesti au in portofoliu si poduse de bagajerie sau accesorii pentru rod pod-uri.