DESPRE NOI

FishDirect.ro este un magazin online ce ofera o gama variata de produse pentru pescuit si echipament de camping, conceput pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra.

La FishDirect ne dorim sa va aducem cele mai atractive oferte, pentru ca impartasim aceeasi pasiune cu voi.

Misiunea noastra este sa oferim servicii si produse exceptionale, pentru entuziastii aflati la inceput de drum, dar si pentru cei experimentati.

Portofoliul nostru de produse este compus din cele mai atractive branduri de pe piata locala si cea internationala, si continuu suntem in cautarea altor parteneri care sa raspunda cerintelor clientilor nostrii, din punct de vedere al calitatii si fiabilitatii produselor.

Fie ca aveti nevoie de ajutor in plasarea unei comenzi, o intrebare despre un produs achizitionat sau vreti sa verificati starea comenzii dumneavoastra, suntem la un apel distanta, 7 zile pe saptamana.

Suntem dornici sa va ajutam in selectia echipamentului corespunzator cerintelor si bugetului dumneavoastra, pentru ca impartasim aceeasi pasiune si stim cat este de important sa incepi o sesiune de pescuit cu increderea reusitei.

Contact: office@fishdirect.ro sau telefonic la numarul +40759800700
FISHDIRECT SRL, Bucuresti, Sector 4