Geanta Korda Compac Carryall Xl

462,99 lei

În stoc

SKU: A8.KLUG32 Categorii: , , Etichetă:
Descriere

Geanta Korda Compac Carryall XL

Gama Korda Compac Carryall XL a fost concepută pentru a acoperi o geanta de pescuit pentru orice situație si cerinta a pescarilor.

Dimensiunile gamei Compac Carryall corespund pescarilor care prefera sesiuni de pescuit scurte, dar si ale celor carora le place să ia totul la pescuit. Pentru ca la noi pescarii, nu se stie niciodata cand ai nevoie de ceva extra.

Gentile Compac au fost proiectate pentru a fi compatibile cu gama de borsete Compac EVA. Cu buzunarele exterioare concepute pentru a ține modele specifice gamei EVA.

Buzunarele modulare din versiunile mici și medii pot stoca un Compac 110, fie doua 100.
La modelele Large sau X-Large, aceste buzunare se vor potrivi cu un Compac 140, două 110 sau o combinație între un 110 și un 100.

Indiferent de dimensiunea pe care o alegeți, aceasta este mai mult decât o simplă geanta de pescuit.Intrucât are o țesătura si baza rezistentă la apă.

Fiecare model de geanta Compac Carryall are un capac rigid care se folosește ca o masă de monturi.

Dimensiuni model XL:

  • Geanta: 62cm x 47cm x 33cm
  • Compartiment principal: 45cm x 33cm x 33cm / 50 litri
  • 5 buzunare exteriorare
  • compartiment central generos
Brand

Brand

KORDA

Korda si al sau slogan Thinking Tackle, au reusit sa revinventeze pescuitul la crap, prin invovatiile pe care le-au prezentat pescarilor de crap. Gama de produse Korda nu se rezuma la accesoriile de crap, acesti au in portofoliu si poduse de bagajerie sau accesorii pentru rod pod-uri.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.