Jacheta Korda Dry Kore Over Olive

879,99 lei

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , ,
Descriere

Jacheta Korda Dry Kore Over Olive

Jacheta Korda Dry Kore Over Olive, rezistenta la apa, dar si vant. Material impermeabil care ofera protectie la apa de 15.000mm, avand o membrana hidrofila laminata si sigilata la cusaturi.
Fiind conceputa pentru a fi purtata deasupra altor haine in lunile mai reci, are un rol important in mentinerea caldurii, deoarece este impenetrabila la vant, chiar si cel de intensitate mare nu trece prin jacheta.

Pe langa faptul ca este rezistenta la apa si la vant, materialul are o elasticitate exceptionala. Inseamna ca, in timp ce jacheta a fost conceputa pentru a impiedica ploaia sau vantul, ofera si libertatea de miscare.

Gluga integrata este reglabila, pentru a-i permite sa se potriveasca perfect si pentru a oferi o potrivire suficient de stransa . In plus, are un cozoroc rigid care ajuta sa-si pastreze forma, iar apa sa se scurga pe lateral, mai degraba decat sa se scurga pe fata. Este ajustabila in jurul taliei astfel incat sa fie mai lung la spate. Mansetele sunt, de asemenea, concepute pentru a impiedica patrunderea apei, cand ridici bratele pentru a arunca. Acest lucru se realizeaza prin fixarea cu velcro, care asigura o potrivire stransa in jurul incheieturilor, dar care poate fi ajustata cu usurinta pentru confort, in functie de ceea ce faceti in acel moment.

Fermoarele sunt de inalta calitate si au fost proiectate pentru a impiedica apa sa treaca fie prin fermoarul principal, fie sa patrunda in cele doua buzunare exterioare mari, care pot fi utilizate fie pentru depozitare, fie pentru a va proteja mainile. Exista, de asemenea, doua buzunare interne pentru obiecte de valoare, dintre care unul este mai mic si perfect pentru cheile masinii, iar celalalt se va potrivi cu usurinta telefonului dvs. mobil.

Detalii produs:

  • Jacheta rezistenta la apa si vant
  • Impermeabilitate 15.000mm
  • Gluga ajustabila
  • Cusaturi sigilate
  • Talie reglabila
  • Confortabila si lejera de purtat
Informații suplimentare
Dimensiune

L, M, S, XL, XXL

Brand

Brand

KORDA

Korda si al sau slogan Thinking Tackle, au reusit sa revinventeze pescuitul la crap, prin invovatiile pe care le-au prezentat pescarilor de crap. Gama de produse Korda nu se rezuma la accesoriile de crap, acesti au in portofoliu si poduse de bagajerie sau accesorii pentru rod pod-uri.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.