Back
Previous product
Umbrela Cort JRC Rova 60" Brolly Umbrela Cort JRC Rova 60" Brolly Prețul inițial a fost: 849,99 lei.Prețul curent este: 589,99 lei.

Borseta Korda Compac Organizer

138,99 lei

În stoc

SKU: A8.KLUG73 Categorii: , ,
Descriere

Borseta Korda Compac Organizer

Noua borseta Korda Compac Organizer este solutia optima pentru pastrarea accesoriilor terminale pentru pescuit.

Există suficient spațiu pentru articole mai mari, cum ar fi markere, sistemul PVA Funnel Web, Krusha, Kutter, Zig Line, Zig Floats și tot felul de alte articole, care sunt depozitate în partea de jos a sistemului sub o tavă detașabilă, care se așează frumos deasupra.

Aceasta a fost concepută special pentru a păstra accesorii precum cârlige, rolele pătrate de fire Korda , împreună cu alte articole.
Separatoarele pot fi îndepărtate, astfel încât să puteți depozita lucrurile așa cum doriți. Un buzunar mare din plasă cu fermoar este amplsat pe capac. Acesta este împărțit în patru compartimente și este perfect pentru depozitarea de articole mai mici. La fel ca toate celelalte cutii din gama COMPAC, este fabricat din EVA de înaltă calitate, durabil și ușor. Prevazuta cu un capac transparent cu fermoar, pentru a vă asigura că tot conținutul rămâne uscat. De asemenea, are un mâner pentru a vă permite să-l ridicați și să îl mutați cu ușurință.

Detalii produs:

  • Borseta accesorii pescuit
  • Separatoare interne incluse
  • Buzunar cu fermoar pe capac
Brand

Brand

KORDA

Korda si al sau slogan Thinking Tackle, au reusit sa revinventeze pescuitul la crap, prin invovatiile pe care le-au prezentat pescarilor de crap. Gama de produse Korda nu se rezuma la accesoriile de crap, acesti au in portofoliu si poduse de bagajerie sau accesorii pentru rod pod-uri.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.