Back
Previous product
Geanta Aqua DPM Small Carryall Geanta Aqua DPM Small Carryall Prețul inițial a fost: 499,99 lei.Prețul curent este: 399,99 lei.
Stoc epuizat

Panou Anti-vant Korda Windshield Large

147,99 lei

Stoc epuizat

Alerta stoc

SKU: A.KDA007 Categorii: ,
Descriere

Panou Anti-Vant Korda Windshield Large

Panou anti-vant Korda Windshield Large, un accesoriu ideal pentru a proteja arzatorul/aragazul de vantul puternic. Este un panou de dimensiuni generoase, proiectat pentru gatitul chiar si pe timp nefavorabil.

Usor de folosit chiar si atunci cand aveti nevoie de abur pentru tubul termo, iar vantul puternic ingreuneaza contractarea tubului.
Acest articol este esential pentru orice iesire la pescuit, facand mai usor gatitul sau prepararea bauturilor calde in zilele cu vant. In acelasi timp, cu ajutorul acestui panou pescarul va economisi si mai mult combustibil, iar totul va fi mai rapid si mai usor de pregatit.

Caracteristici:

  • Protejeaza flacara aragazului de vant pentru a permite o ardere mult mai eficienta a combustibilului;
  • Marime: Large;
  • Constructie usoara din otel inoxidabil;
  • Usor de pliat si ingrijit.
Brand

Brand

KORDA

Korda si al sau slogan Thinking Tackle, au reusit sa revinventeze pescuitul la crap, prin invovatiile pe care le-au prezentat pescarilor de crap. Gama de produse Korda nu se rezuma la accesoriile de crap, acesti au in portofoliu si poduse de bagajerie sau accesorii pentru rod pod-uri.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.