Pop-up Spray Forgotten Flavours Squid Octo, 50ml

37,99 lei

În stoc

SKU: SQSPRAY Categorii: , ,
forgotten flavours
Descriere

Pop-up Spray Forgotten Flavours Squid Octo, 50ml

Forgotten Flavours Squid Octo Spray este o aroma pentru pop-up, extrem de puternica si cu efect atractant pentru pesti. Aceasta ajuta la hidratarea si aromatizarea pop-ups sau boilies.
Combinatie aromelor de Squid si Octopus, contin un compus natural de fructe cu o aroma de dude. Aceasta este foarte bogata in miros, facand ca aroma Squid Octo pop-ups sa devina preferatele pescarilor de crap.

Avand o culoare portocaliu – aurie, aceste pop-ups sunt rulate pe baza unui mix care contine stimulente de hranire pe baza de fructe, usor de detectat de pesti in orice sezon de pescui.

Aceasta aroma se poate folosi pentru orice pop-up, nu doar cele din gama Forgotten, pentru a le hidrata si spori atractia.

Detalii produs:

  • Aroma pentru hidratare pop-up
  • Aroma de Squid si Octopus
  • Recipient de 50ml
  • Pulverizare spray
Brand

Brand

Forgotten Flavours

Forgotten Flavours este cunoscut la nivel European pentru productia de momeli de carlig pentru pescuitul la crap. Incepand de la boliles, pop-up si pana la wafters si arome speciale pentru acestea. Trebuie mentionat un aspect extrem de important, anume ca toate produsele Forgotten sunt produse manual. Ba unele dintre acestea sunt etichetate manual. Asa ca, sa nu va mire daca acelasi produs are culoare purin diferita sau alta eticheta. Aromele folosite sunt din cele mai vechi, care au adus rezultate extraordinare la nivel European. Monster Crap sau Monster Pursuit sunt doar doua dintre acestea. Pop Up-urile din gama sunt produse în Belgia, fiind ultra flotabile și extrem de atractive, păstrându-și structura și forma zile în șir. Toate aromele și aditivii sunt depozitate într-un mediu rece și întunecat pentru a le menține calitatea. Forgotten Flavours a castigat rapid o reputație foarte puternică in Europa, reusind sa produca manual unele dintre cele mai calitative pop up-uri, lucrând cu ingrediente naturale și cu multa dragoste.
forgotten flavours
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.