Agrafa Rapida Preston Quick Change

13,99 lei

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , ,
Descriere

Agrafa Rapida Preston Quick Change

Agrafa Rapida Preston Quick Change este disponibila in varinta Small si Medium. Este un accesoriu ideal pentru inlocuirea rigului rapid si eficient.

Agrafa rapida permite schimbarea rapida a rigurilor de feeder, sau chiar a monturilor de „match” (atunci cand pescuiti cu plute waggler). Mansonul de cauciuc are rolul de securizare a rigurilor atasate de agrafa.

Agrafa rapida este foarte rezistenta la tractiune, previne rasucirea firului si deteriorarea acestuia datorita finisajului exceptional si libertatii de miscare. Vartejul de tip rolling reduce in mod semnificativ rotatia si implicit incurcarea liniei de pescuit.

Detalii produs:

  • Vartej cu agrafa rapida;
  • Marimi: Small si Medium;
  • Vartejul previne rasucirea liniei;
  • Agrafa rapida permite schimbarea rigurilor;
  • Manson de cauciuc pentru securizarea rigului;
  • Ambalaj: 8buc/plic.
Informații suplimentare
Dimensiune

Medium, Small

Brand

Brand

Preston

Preston Inovations este un cunoscut producator de articole pentru pescuit la feeder. Lansete, mulinete, scaune, dar mai ales accesorii pentru feeder. Method feeder, cosulete, fire, carlige si terminal tackle. Preston Innovations oferă o gamă largă de produse care se potrivesc multor stiluri diferite de pescuit. De la pescarul ocazional până la câștigătorii de competitii, acoperim câte ceva pentru fiecare pescar în gama noastră diversă și vastă de produse de calitate.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.