Umbrela Feeder Daiwa N’Zon, Patrata, 250cm

273,99 lei

În stoc

SKU: D.13432.260 Categorii: ,
Descriere

Umbrela Feeder Daiwa N’Zon, Patrata, 250cm

Umbrela pentru pescuit la feeder sau stationar, Daiwa N’Zon, are o forma patrata si diametru de 250cm, proiectata pentru a oferi protectie impotriva ploii sau soarelui. Aceasta este fabricata din nylon rezistent la uzura, cu o grad mare de impermeabilitate. Astfel veti ramane uscat si confortabil chiar si în cele mai umede zile de pescuit.

Cu un diametru impresionant de 250 cm, umbrela Daiwa N’Zon vă oferă spațiul necesar pentru a vă bucura de pescuit în confort, fără a vă face griji cu privire la ploaie sau soare. Cusăturile lipite și etanșe asigură o protecție suplimentară împotriva intemperiilor, iar capătul spitelor este prevăzut cu o protecție anti-sfâșiere, mărind durabilitatea în timp.

Indiferent daca va confruntati cu zile ploioase sau cu caldura torida de vara, umbrela Daiwa N’Zon va ofera o protectie împotriva intemperiilor și a radiatiilor UV dăunătoare.

Tija centrală din aluminiu face ca umbrela să fie usor de transportat si montat. Aceasta poate fi montată cu usurinta pe orice tip de teren, oferindu-va flexibilitate maximă în alegerea locului de pescuit.

Partea superioară a tijei dispune de un sistem de inclinare reglabil, permitandu-va sa adaptati umbrela la unghiul potrivit. Atfel sunteti protejat pe tot parcursul sesiunii de pescuit.

Fiind parte din gama Daiwa, N’Zon este sinonimă cu calitatea și inovația, oferindu-vă încrederea că echipamentul dvs. este la înălțimea provocărilor pe care le întâlniți pe malul apei.

Detalii produs:

  • Diametru: 250cm
  • Protectie impotriva apei;
  • Portectie impotriva radiatiilor UV:
  • Material: polyester;
  • Culoare: albastru.
Brand

Brand

DAIWA

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.