New

Wafters Mainline ISO Fish Fluoro Dumbell Pink, 12x15mm

51,99 lei

În stoc

SKU: A0.M.M44020 Categorii: , ,
Descriere

Wafters Mainline ISO Fish Fluoro Dumbell Pink, 12x15mm

Wafters Mainline ISO Fish Fluoro Dumbell Pink sunt momeli artificiale special concepute pentru pescuitul la crap, având o flotabilitate foarte fin ajustată, critic echilibrata. Au o culoare atractiva, nuanța de roz fluorescent le face extrem de vizibile în apă, atrăgând peștii chiar și în condiții de vizibilitate redusă. Culoarea vibrantă și forma atractivă fac ca wafterele să fie ușor de observat de către pești.

Forma dumbbell, alungită și simetrică a momelii îi conferă o prezentare naturală și o stabilitate deosebită pe fundul apei. Datorită echilibrului perfect între flotabilitate și greutate, wafterul se suspendă în apă într-un mod extrem de natural, imitând o pradă ușoară și vulnerabilă. Flotabilitatea fin ajustată și forma dumbbell asigură o prezentare extrem de realistă a momelii.

Aroma de „ISO Fish” este cunoscută pentru a fi extrem de atractivă pentru crap, stimulându-le apetitul și încurajându-le să atace momeala.
Pot fi folosite cu o gamă largă de monturi, fiind ideale pentru tehnici precum spinner rig, german rig și PVA bags.

Mainline ISO Fish Fluoro Dumbell Pink reprezintă o alegere excelentă pentru pescarii care doresc să obțină rezultate remarcabile la pescuitul la crap. Combinația dintre culoare, aromă și flotabilitate le face o momeală extrem de atractivă și eficientă.

Detalii produs:

  • Momeala de carlig critic echilibrata;
  • Culoare roz fluo;
  • Forma de butoias;
  • Ideala pescuit la bag-uri;
  • Dimensiune 12x15mm;
  • Recomandata ronnie rig si german rig.
Brand

Brand

MAINLINE

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.