New

Colorant Mainline Red Krill, 100ml

51,99 lei

În stoc

SKU: A0.M.MM4006 Categorii: , , ,
Descriere

Colorant Mainline Red Krill, 100ml

Mainline Krill Red este un atractant lichid deosebit cu rol de colorant al nadei. Acesta are un miros intens de krill, care conferă o culoare roșie, bine vizibilă în apă. Acest atractant colorant extrem de eficient a fost creat pentru pescarii care doresc să sporească atractivitatea momelilor lor. Poate fi utilizat pentru colorarea Expander Pellets, momelilor pentru cârlig sau nadelor.

Datorită utilizării Mainline Krill Red, momelile tale vor deveni mult mai vizibile în apă, sporindu-și atractivitatea pentru pești. Atractantii introduși în lichid atrag suplimentar peștii, crescând semnificativ șansele tale în condiții dificile, când peștii nu se hrănesc intens și au nevoie de stimuli suplimentari pentru a-i putea prinde eficient.

Aplicarea este foarte simplă – trebuie doar să adaugi o cantitate mică de lichid direct în recipientul cu momeli, pelete sau în apa care va fi utilizată pentru înmuierea nadei. Este important să reții că chiar și o cantitate mică de produs poate aduce rezultate excelente, deci folosește-l cu moderație.

Gama de colorant Mainline contine pe langa Krill si aromele Betain Green si Scopex Ananas.

Detalii produs:

  • Aditiv colorant;
  • Aroma de krill;
  • Culoare rosie;
  • Cantitate 100ml.
Brand

Brand

MAINLINE

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.