Back
Next product
Pantaloni Trakker Summit Xp Pantaloni Trakker Summit Xp Prețul inițial a fost: 469,99 lei.Prețul curent este: 399,99 lei.

Carlige Korda Krank

29,99 lei

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă:
Descriere

Carlige Korda Krank

Carlige Korda Krank carlige pescuit la crap extrem de eficiente si ascutie. Acestea sunt concepute de Tom Dove si combina mai multe elemente de succes!
Ochetul aplecat spre interior, tija curbata si agresiva a carligelor de tip curve shank si deschiderea larga.
Tom Dove e a fost în căutarea de a proiecta un model de cârlig, care a avut tijă agresivă a modelului Kurv Shank. Un carlig cu o deschidere enormă pentru eficienţă maximă și potențial mare de înţepare.
Sunt un tip de carlige foarte versatile ce se preteaza pentru o multitudine de monturi atat cu momeli flotante cat si scufundatoare.
Tija rezistenta , deschiderea larga si varful foarte ascutit le fac carligele ideale chiar si pentru cei mai pretentiosi pescari.

Informații suplimentare
Dimensiune

Nr 10, Nr 4, Nr 6, Nr 8

Brand

Brand

KORDA

Korda si al sau slogan Thinking Tackle, au reusit sa revinventeze pescuitul la crap, prin invovatiile pe care le-au prezentat pescarilor de crap. Gama de produse Korda nu se rezuma la accesoriile de crap, acesti au in portofoliu si poduse de bagajerie sau accesorii pentru rod pod-uri.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.