Back
Next product
Pantaloni Trakker Summit Xp Pantaloni Trakker Summit Xp Prețul inițial a fost: 469,99 lei.Prețul curent este: 399,99 lei.

Fir Korda Carp 1000M

83,99 lei

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă:
Descriere

Fir Korda Carp 1000M

Fir Korda Carp 1000M – Dacă sunteți în căutarea unui fir monoflament rezistent, de încredere, la un preţ bun, atunci Carp Line este cu siguranta unul pentru tine.
În timpul testării Carp Line a devenit deja un favorit tester-ilor din firmă, inclusiv Elliott Gray și este acum firul mono favorit.
Este printre cele mai dure linii de pe piață, fără probleme în utilizare și în orice situație în care sunt luate în calcul buruienile sau obstacolele ce ar trebui să fie evitate.
Culoarea verde, îmbină mai multe nuanţe ce există în apa lacurilor facând-ul invizibil chiar şi în apă limpede.
Are proprietăţi de casting foarte bune, plus oferă o rezistență foarte mare nod.
Factorul de întindere redus îl face ideal pentru momentul în care sunteţi puşi în situaţia de a simţi exact momentul în care lestul atinge fundul apei.

Informații suplimentare
Dimensiune

0.28mm, 0.30mm, 0.35mm, 0.40mm, 0.43mm

Brand

Brand

KORDA

Korda si al sau slogan Thinking Tackle, au reusit sa revinventeze pescuitul la crap, prin invovatiile pe care le-au prezentat pescarilor de crap. Gama de produse Korda nu se rezuma la accesoriile de crap, acesti au in portofoliu si poduse de bagajerie sau accesorii pentru rod pod-uri.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.