Back
Next product
Pantaloni Trakker Summit Xp Pantaloni Trakker Summit Xp Prețul inițial a fost: 469,99 lei.Prețul curent este: 399,99 lei.
Stoc epuizat

Juvelnic Guru Silver Match 2.5M

413,99 lei

Stoc epuizat

Alerta stoc

SKU: A2.GU.GKN25 Categorii: , , Etichetă:
Descriere

Juvelnicul 2,5m Silver Match este gandit pentru a acoperi o gama larga de situatii si specii de pesti, toate fiind construite pentru a fi rezistente.
Inelele sunt potrivite pentru a asigura pastrarea in mod corespunzator a pestilor , ramane intins si exista un manson la capatul extern pentru a proteja plasa de uzura in jurul inelelor, fiind una dintre zonele ce au in mod frecvent cea mai mare uzura.
O plasa super moale prietenoasa cu pestele si un finisaj de culoare inchisa ajuta la mentinerea pestele calm in timp ce acesta este in plasa.
Un inel la intrare de dimensiuni apreciabile a fost folosit pentru a face accesul la fel de usor si rapid, pe cat posibil pentru a pune pestele inautru, cu un filet pentru a putea fi adaptat la orice unghi pentru o pozitionare perfecta.
Cand vine vorba de sfarsitul partidei, inelele inferioare mai mici (in partea de jos trei) va permit sa trageti prin inelul superior pentru a ajuta la scoaterea pestelui pentru cantarire sau eliberare.

Brand

Brand

GURU