Pantaloni Korda Kore Lite Joggers Olive

231,99 lei

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă:
Descriere

Pantaloni Korda Kore Lite Joggers Olive

Korda Kore Lite Joggers Olive, pantaloni lungi realizati dintr-un amestec usor de bumbac și poliester. Aceasta combinatie ii face sa fie incredibil de usori si respirabili. Astfel devenind perfecti pentru zilele calduroase petrecute pe malul apei.
Amestecul din policoton (poliester si bumbac) este de asemenea foarte rezistent si va protejeaza atunci cand va aflati in zone de pescuit cu multa vegetatie.
Pe lângă faptul că oferă confortul necesar pe standul de pescuit, pantalonii de Korda Kore Lite au buzunare cu fermoar. Astfel aveti siguranta ca nu veti pierde elementele esențiale precum telefonul sau cheile.
Pentru ajustare pe talie, pantalonii sunt prevazuti cu un cordon de talie, pe care il puteti strange in functie de necesitate.

Informații suplimentare
Dimensiune

L, M, XL, XXL

Brand

Brand

KORDA

Korda si al sau slogan Thinking Tackle, au reusit sa revinventeze pescuitul la crap, prin invovatiile pe care le-au prezentat pescarilor de crap. Gama de produse Korda nu se rezuma la accesoriile de crap, acesti au in portofoliu si poduse de bagajerie sau accesorii pentru rod pod-uri.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.