Stoc epuizat

Spray Anti-Tantari Lifesystems Expedition Max

58,99 lei

Stoc epuizat

Alerta stoc

SKU: 33010 Categorii: , , , Etichetă:
Descriere

Spray anti-tantari Lifesystems Expedition Max

Noul spray anti-tantari Lifesystems Expedition Max, are la baza o nouă formulă revoluționară si a fost dezvoltat pentru a inlocui Expedition 100+. Dar avand la baza jumătate din cantitatea de DEET folosit la Expedition 100+ si o eficienta mai buna.

Combină performanța dovedită a 50% DEET cu tehnologia unică DermaLOC® care blochează repelentul pe suprafața pielii pentru a oferi o protecție de lungă durată împotriva țânțarilor.
Tehnologia unică DermaLOC® blochează repelentul pe suprafața pielii pentru a reduce la minimum absorbția și a forma un strat protector eficient până la 8 ore.

Expedition Max are o durata de protectie de pana la 24 de ore (aplicat de 3 ori/zi) si spre deosebire de alte solutii repellant, functioneaza inclusiv in zonele cu temperatura sau umiditate ridicata.

Expedition MAX poate fi aplicat de mai multe ori pe zi pentru a oferi protecție non-stop. Poate fi, de asemenea, aplicat pe zone mai mari de piele expusă (de exemplu, purtând pantaloni scurți și tricou), spre deosebire de multe alte repelente de înaltă rezistență pe piață.
Expedition Max, nu doar ca ofera o protectie de pana la 24 de ore, dar este si un produs kids friendly, fiind recomandat copiilor cu varsta de peste 2 ani.
Recomandam sa incercati si solutia roll-on Lifesystems impotriva muscaturilor de tantari sau albine.
Volum: 100ml
Valabilitate: 2 ani de la prima aplicare
Brand

Brand

LIFESYSTEMS

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.