Back
Next product
Bluza Trakker Half Zip Top Uv Sun Protection Bluza Trakker Half Zip Top Uv Sun Protection Prețul inițial a fost: 199,99 lei.Prețul curent este: 109,99 lei.
-33%

Tricou Trakker Uv Sun Protection

Prețul inițial a fost: 149,99 lei.Prețul curent este: 99,99 lei.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , , ,
Descriere

Tricou Trakker UV Sun Protection

Tricou Trakker UV Sun Protection – Tricou cu protecție solară UV integrată, cu un rating UPF40 + în țesătură, dar si cu proprietati antibacteriene. La acestea se mai adauga si faptul este extrem de usor de intretinut si spalat.

Trakker UV Sun Protection se mai remarca si prin calitatea de absorbție a umezelii. Indepărtează umezeala de pe piele, menținându-vă pielea uscata in cele mai calduroase zile de vara.

Realizat dintr-un material foarte moale, ultra-respirabil si care se usuca extrem de rapid, Trakker UV Protection este tricoul ideal pentru orice sezon de pescuit.
Totusi pentru o protectie sporita impotriva soarelui va recomandam bluza cu maneci lungi Trakker UV
Pentru a pastra culoarea si calitatea materialului va recomandam sa cititi instructiunile de pe eticheta.

Informații suplimentare
Dimensiune

3XL, L, M, S, XL, XXL

Brand

Brand

Trakker

Trakker un brand cu o istorie indelungata in pescuitul la crap, cunoscut pentru inovatiile aduse in ultimii ani. O marca de prestigiu in multe domenii ale pietei de echipamente de crap: corturi, paturi, scaune, saci de dormit, bagajerie si imbracaminte. Folosind un design original si materiale inovatoare, produsele sale ocupa un loc de prim-plan in preferintele pescarilor europeni si sunt gandite sa reziste pe termen lung, in cele mai dificile conditii. Trakker inseamna stil, valoare si calitate britanica la cel mai inalt nivel. Probabil cel mai cunoscut produs din gama este Tempest. Vestita gama de corturi realizata din material Aquatexx.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.