Fir Korda Long Chuck Tapered Mainline

64,99 lei

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă:
Descriere

Fir Korda Long Chuck Tapered Mainline

Fir Korda Long Chuck Tapered Mainline – a fost proiectat pentru a arunca la distanță în situațiile în care doriți să pescuiți direct fără un leader.
Acest lucru este util în locurile cu vegetație, unde se poate aduna iarba în jurul nodului și poate prezenta o problemă pe recuperare.

Long Chuck Tapered Mainline vine pe o bobină de 300 m, iar la fiecare capăt are o secțiune de 8 m cu un diametru de 0,47 mm concepută pentru a prelua forța lansării, precum și pentru a oferi o bună rezistență la abraziune, plus o secțiune conică de 2 m înspre capăt. Indiferent de diametrul liniei principale pe care l-ați ales, el ste exact același la ambele capete, așa că în cazul în care aveți o problemă, puteți inversa firul de pe tambur și îl puteți utiliza din nou.

Acest fir principal conic are aceleași proprietăți ca și firul Long Chuck, cu întindere ultra-redusă, absorbție scăzută de apă și ușoară pentru solicitarea la rupere. Acest lucru asigură că rămâne în aer mai mult timp, în timp ce raportul său mare de rupere pe diametru, ajută la reducerea rezistenței la frânare.

Disponibil în variantele 10-30lb (0.27-0.47mm); 12-30 lb (0,30-0,47 mm); și 15-30 lb (0,33-0,47 mm).

Informații suplimentare
Dimensiune

0.27-0.47mm, 0.30-0.47mm, 0.33-0.47mm

Brand

Brand

KORDA

Korda si al sau slogan Thinking Tackle, au reusit sa revinventeze pescuitul la crap, prin invovatiile pe care le-au prezentat pescarilor de crap. Gama de produse Korda nu se rezuma la accesoriile de crap, acesti au in portofoliu si poduse de bagajerie sau accesorii pentru rod pod-uri.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.