-36%Stoc epuizat

Trakker Pureflo Air Dry System

Prețul inițial a fost: 43,99 lei.Prețul curent este: 27,99 lei.

Stoc epuizat

Alerta stoc

SKU: 216700 Categorii: , ,
Descriere

Trakker Pureflo Air Dry System

Trakker Pureflo Air Dry System – A fost dezvoltat pentru a permite uscarea rapida a boilesurilor. La interior este prevazut cu un con de „aer uscat” unic, care să permită circulația interioară a aerului pe toata suprafata.
Acesta are o capacite de 5kg de boilies si se poate monta cu usurinta pe Galeata Trakker de 17L.

Sistemul de ventilatie nu are doar rol de uscare a boilesului, ci si de a scurge lichidut cu care ati hidratata momelea, fie ea boilies sau seminte. Lichid pe care il puteti pastra in galeata Trakker de 17 litri.

Este realizat dintr-un platic extrem de rezistent si este prevazut cu capac etans.

Brand

Brand

Trakker

Trakker un brand cu o istorie indelungata in pescuitul la crap, cunoscut pentru inovatiile aduse in ultimii ani. O marca de prestigiu in multe domenii ale pietei de echipamente de crap: corturi, paturi, scaune, saci de dormit, bagajerie si imbracaminte. Folosind un design original si materiale inovatoare, produsele sale ocupa un loc de prim-plan in preferintele pescarilor europeni si sunt gandite sa reziste pe termen lung, in cele mai dificile conditii. Trakker inseamna stil, valoare si calitate britanica la cel mai inalt nivel. Probabil cel mai cunoscut produs din gama este Tempest. Vestita gama de corturi realizata din material Aquatexx.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.