Back
Next product
Husa Individuala Cygnet Retractable Sleeve 9-10ft Husa Individuala Cygnet Retractable Sleeve 9-10ft Prețul inițial a fost: 89,99 lei.Prețul curent este: 59,99 lei.
-37%

Husa Lansete Cygnet Retractable Sleeve 10ft 3 Lansete

Prețul inițial a fost: 349,99 lei.Prețul curent este: 219,99 lei.

În stoc

SKU: 609208 Categorii: , ,
Descriere

Husa Lansete Cygnet Retractable Sleeve 10ft 3 Lansete

Husa Lansete Cygnet Retractable Sleeve 10ft  – Husa pentru trei lansete de 3m lungime, ce poate depozita inclusiv lansetele cu inel de plecare de 50mm si mulineta big pit.

La exteriori veti gasi buzunare mari concepute pentru minciog, saltea de cantarire, picheti , dar si spatiu pentru o lanseta spod/marker.

Curea de umăr reglabilă detașabilă și mânere de prindere rezistente, iar la bază ranforsata cu Nyplex, pentru a previni uzura si patrunderea apei.

Țesătură este rezistentă la apă si la uzură, realizata din material 600D.
Gama de bagajerie Cygnet a fost conceputa pentru protejarea si organizarea echipamentelor noastre de pescuit.

Brand

Brand

CYGNET

Cygnet face parte din aceasi grup de companii cu Trakker si Aqua, fiind divizia de produse calitative la preturi rezonabile. Designul discret a facut ca produsele Cygnet sa fie apreciate de o categorie a pescarilor de crap dispusi sa se informeze pentru a plati raportul cel mai bun calitate/pret. Intrata sub aceeasi umbrela cu Trakker si Aqua, compania se deschide catre o productie de masa si isi propune sa atace liderii consacrati ai suporturilor pentru lansete, Fox si Solar.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.