Stoc epuizat

Spray Anti-Tantari Lifesystems Expedition 50Pro

53,99 lei

Spray Anti-Tantari Lifesystems Expedition 50Pro, extrem de eficient inclusiv in zonele cu temeratura si umiditate ridicata.

Stoc epuizat

Alerta stoc

SKU: 33011 Categorii: , , , Etichetă:
Descriere

Spray Anti-Tantari Lifesystems Expedition 50Pro

Noul spray anti-tantari Lifesystems Expedition 50Pro este ideal impotriva tantarilor chiar si la Dunare. Are la baza o nouă formulă revoluționară si a fost dezvoltat pentru a inlocui Expedition 100+.  Avand la baza jumătate din cantitatea de DEET folosit la Expedition 100+ si o eficienta mai buna.

Combină performanța dovedită a 50% DEET cu tehnologia unică DermaLOC® care blochează repelentul pe suprafața pielii. Astfel ofera o protecție de lungă durată împotriva țânțarilor.
Tehnologia unică DermaLOC® blochează repelentul pe suprafața pielii pentru a reduce la minimum absorbția și a forma un strat protector eficient până la 8 ore.

Expedition 50Pro are o durata de protectie de pana la 24 de ore (aplicat de 3 ori/zi) si spre deosebire de alte solutii repellant. Acesta este eficient inclusiv in zonele cu temperatura sau umiditate ridicata.

Expedition 50Pro poate fi aplicat de mai multe ori pe zi pentru a oferi protecție non-stop. Poate fi, de asemenea, aplicat pe zone mai mari de piele expusă (de exemplu, purtând pantaloni scurți și tricou).
Expedition Max, nu doar ca ofera o protectie de pana la 24 de ore, dar este si un produs kids friendly, fiind recomandat copiilor cu varsta de peste 2 ani.
Volum: 100ml
Valabilitate: 2 ani de la prima aplicare
Brand

Brand

LIFESYSTEMS

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.