Scaun Aqua Longback Chair

1.099,99 lei

În stoc

Descriere

Scaun Aqua Longback Chair

Scaun Aqua Longback Chair un scaun de pescuit incredibil de confortabil cu tetieră glisantă căptușită si reglabilă pentru un confort personalizat.

Aqua Longback este cu adevarat un scaun impresionant din punct de vedere al calitatii materialeor si confortului oferit.
Cu cotiere acoperite cu fleece și căptușeală elegantă, acest scaun întâmpinează nevoile oricărui pescar de crap modern și exigent, indiferent dacă este vorba de confort, funcționalitate sau design.

Construit cu gandul la confort și design premium, scaunul Aqua Longback are o multitudine de caracteristici ergonomice, dar luxoase, perfect potrivite nevoilor pescarului modern de crap.

Tetiera extensibila, transforma acest scaun intr-un adevarat fotoliu si face ca lungimea spatarului sa fie de 82cm cand aceasta este extinsa.

Scaun Aqua Longback Chair

Greutate incredibil de ușoară, aproape jumătate din greutatea scaunelor concurenților de dimensiuni similare.Super-rapid de utilizat; pur și simplu declipsează și desfășoară. Știfturile de blocare de pe ambele picioare asigură stabilitate în timpul utilizării, iar curele de fixare tin scaunul închis în timpul transportului

Detalii produs:

  • Greutate: 4,75 kg
  • Dimensiuni deschis – 105 cm (Î) x 65 cm (L)
  • Dimesniuni inchis – 84 cm (L) x 65 cm (L)
  • Înălțimea spatelui: 68 cm (Tetiera neextinsă) 82 cm (Tetiera complet extinsă)
  • Latime spatar: 52 cm
  • Latime scaun: 52 cm
  • Lungime scaun: 63 cm
  • Înălțimea piciorului din față: 35 cm (neextins) 44 cm (extins)

Scaunul nu are spatarul rabatabil/recliner, dar forma si materialele folosite va asigura confortul dorit.

Brand

Brand

AQUA

Aqua Products este divizia de produse premium din cadrul grupului in care mai fac parte Trakker si Cygnet. De-a lungul anilor, Aqua a fost cunoscut pentru invovatiile aduse in domeniul pescuitului la crap si calitatea produselor. Aqua Products este recunoscuta ca fiind o companie inovatoare in domeniul produselor de camping pentru pescuit.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.