Stoc epuizat

Nash Bank Life Gazebo Base Camp Camo Pro

4.899,99 lei

Stoc epuizat

Alerta stoc

SKU: T1320 Categorii: ,
Descriere

Nash Bank Life Gazebo Base Camp Camo Pro

Noul Nash Gazebo Base Camp Camo Pro acum cu design camuflaj, dar aceleasi caracteristici premium precum modelul anterior.

Gazebo Pro, care il puteti folosi ca zona de socializare sau campare si doua corturi de o persoana. Putem spune ca este un cort pentru 4 persoane, ideal pentru sisunile lungi de pescuit sau competitii.

Gazebo Camo Pro poate fi folosit fie doar ca pavilion, fie impreuna cu sistem modular compus din doua corturi.
Fiecare cort se livreaza impreuna cu capsula interioara, impotriva insectelor si rozatoarelor, acestea se comanda separat.

Se ataseaza de cortul Gazebo Pro cu fermoar care va asigura etanseitate si protectie impotriva apei. Cele doua corturi sunt din material Aquasense, care asigura un cap hidrostatic de 20.000mm.

Un mare atuu al acestui pachet este ca cele doua corturi se pot amplasa pe oricare din cele 3 laterale alte cortului, exceptand zona din fata.

Întregul panou frontal poate fi rulat complet pentru circulația și accesul aerului si este prevazut cu plasă de țânțari. Panoul frontal din nailon cu lățime și înălțime completă, va asigura vizibilitate in zilele ploioase. 

Copertina frontală , independenta usa frontala, are formă de cupolă, sprijinită pe acoperiș rigid din aluminiu și stâlpi de verandă. Asigura umbră permanentă și protecție împotriva ploii.

Detalii produs:

  • Pavilionul este din material 420D cu rezistenta la apa de 15.000mm
  • Dimensiuni: 330 cm (latime) x 330 cm (adancime) x 220 cm (înălțime)
  • Înălțimea ușii: 170 cm
  • Dimensiune veranda: 210cm x 180cm
  • Greutate: 28 kg
Brand

Brand

NASH

Kevin Nash, a fost un pionier în scena pescuitului la crap de la prima captură din 1967, când încă nu era adolescent. In anul 1978 si-a infiintat propria companie denumita Happy Hooker Tackle si vindea saci de crap. Care in 1984 si-a schimbat numele in Kevin Nash Tackle si din 2004 a devenit Nash Tackle. El este cel responsabil de dezvoltarea multora dintre accesoriile sau monturile pe care astazi le folosim cu totii. Astazi a devenit una dintre cele mai apreciate companii producatoare de echipament pentru crap, de la accesorii si pana la haine sau produse de camping si gratie lui Kevin, pescarii de crap au reusit sa evolueze odata cu brandul sau alaturi de acesta si produsele sale.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.