Back
Next product
Pantaloni Scurti Avid Carp Distortion Black Pantaloni Scurti Avid Carp Distortion Black Jogger Prețul inițial a fost: 114,99 lei.Prețul curent este: 59,99 lei.
Stoc epuizat

Sling Avid Carp Camo Recovery XL

350,99 lei

Stoc epuizat

Alerta stoc

SKU: A0550012 Categorii: , ,
Descriere

Sling Avid Carp Camo Recovery XL

Sling Avid Carp Camo Recovery varianta XL, are lungimea de 125cm si latimea de 59cm. Slingul de Camo Recovery conceput în primul rand tinand cont de îngrijirea si protectia pestilor.
Materialul de plasa, foarte ușor, permite trecerea si schimbul usor de apa, permitand recuperarea completa a capturii intr-un mediu sigur.

Plasa cu model camo Avid arata super cool, este usoara si se usuca rapid. Este prevazut cu un cablu de reținere galben fluo cu fir de alamă și bilă de vedere, puteți fi sigur că premiul dumneavoastră poate fi reținut și asigurat în siguranță.

Slingul de recuperare Camo este, de asemenea, conic spre partea de jos. Aceasta înseamnă că peștele va rămâne ținut vertical în cea mai bună poziție pentru o recuperare completă. Există din ce în ce mai multe lacuri de pescuit, care nu permit pescarilor sa ridice peste din apa fara un sling.
Slingul de recuperare Camo dispune de 4 flotoare detașabile, astfel transformand slingul intr-o saltea de cantarire.

Furnizat într-o husa impermeabilă 100% sigilată la căldură, care ajută la oprirea scurgerilor de apă nedorită în timpul transportului.

Slingurile de recuperare Camo sunt disponibile în dimensiuni standard și XL, așa că indiferent cât de mare ar fi crapul, îl puteți îngriji în cel mai bun mod posibil.

Brand

Brand

Avid Carp

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.