Vobler Jackall TN65 Aotora, 6.4cm, 15g

112,99 lei

În stoc

SKU: JA.807126471 Categorii: , ,
Descriere

Vobler Jackall TN65 Aotora, 6.4cm, 15g

Vobler Jackall TN65 Aotora, naluca scufundatoare, cu sistem de echilibrare din tungsten, recomandata pentru pescuitul stiucii, salaului, avatului, somnului, pastravului.
Camuflarea greutatii din tungsten in locul gurii permite marirea camerelor de rezonanta la interior pentru sunete de tip „rattiling”. Modelul TN este perfect echilibrat astfel incat naluca sa poata evolua chiar si la cele mai mici viteze de recuperare, pentru situatiile cu adevarat dificile, cand activitatea de hranire a speciilor tinta este aproape inexistenta.

Datorita sistemului de echilibrare cu tungsten, special creat de Jackall, in momentele de repaus, acest vobler sta cu capul lipit de substrat si cu restul corpului suspendat, asemenea unui pestisor prada. De asemenea, acest sistem inovator reduce riscul agatarilor in obstacole submerse. Produsele din seria TN sunt considerate de multi pescari profesionisti ca fiind cele mai performante voblere rattling din lume.

Detalii produs:

  • Tip nălucă: Voblere
  • Model nălucă: Sinking
  • Lungime: 6.4cm
  • Greutate: 15g
  • Culoare: Aotora
  • Mărime cârlig sau ancoră: #8
Brand

Brand

JACKALL

Jackall Lures a fost inființată de designerul japonez de naluci Seiji Kato și de pescarul de competitii Ty Ono, în 1999, Jackall Lures este un producător din Japonia, cunoscut pentru modelele inovatoare și foarte căutate. De la primul produs, cross-tail de trei inchi, până la cel mai recent – calitatea, inovația și ajutarea pescarilor să prindă mai mult pește sunt prioritățile principale. Scopul lui Seiji Kato este de a crea naluci cu o acțiune, un material și o ondulare cat mai naturale, a fost atins în modelele sale Jackall. 
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.