Vobler Jackall TN50 Uroko HL SS, 5.2cm, 9g

95,99 lei

În stoc

SKU: JA.807112139 Categorii: , ,
Descriere

Vobler Jackall TN50 Uroko HL SS, 5.2cm, 9g

Vobler Jackall TN50 Uroko HL SS un model skinking care ofera o pozitie foarte stabila, capacitate de lansare excelenta si un raspuns excelent la recuperare.

Cea mai importantă caracteristică a voblerelor TN este OMS (Out Metal System) este lestul pentru care s-a utilizat un material de wolfram, cu greutate specifică ridicată, fixat în partea din față. Se obține o acțiune stabilă de zbor la toate vitezele de aruncare, putând fi activate pe recuperare foarte lentă până la rapidă.

Detalii produs:

  • Tip nălucă: Voblere Rattlin
  • Model nălucă: Sinking
  • Lungime: 5,2 cm
  • Greutate: 9,0 g
  • Culoare: Uroko HL SS Shad
  • Mărime cârlig sau ancoră: 8
Brand

Brand

JACKALL

Jackall Lures a fost inființată de designerul japonez de naluci Seiji Kato și de pescarul de competitii Ty Ono, în 1999, Jackall Lures este un producător din Japonia, cunoscut pentru modelele inovatoare și foarte căutate. De la primul produs, cross-tail de trei inchi, până la cel mai recent – calitatea, inovația și ajutarea pescarilor să prindă mai mult pește sunt prioritățile principale. Scopul lui Seiji Kato este de a crea naluci cu o acțiune, un material și o ondulare cat mai naturale, a fost atins în modelele sale Jackall. 
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.