Geanta Aqua Black Series Front Barrow

539,99 lei

În stoc

SKU: 404926 Categorii: ,
Descriere

Geanta Aqua Black Series Front Barrow Bag

Geanta Aqua Black Series Front Barrow Bag este o solutie ideala pentru depozitarea, organizarea si transportul multora dintre echipamentele de pescuit.
Creată cu diverse funcționalități, această piesă unică încorporează un buzunar frontal rigid din EVA, care, atunci când este deschis, permite utilizarea ca o masă convenabilă. În plus, buzunarul are curele de chingă reglabile pentru suport suplimentar pentru articole substanțiale.
Includerea EVA este evidentă prin capacul și baza EVA turnate. Acest lucru oferă cea mai mare protecție a conținutului gentii, cu un buzunar suplimentar din plasă, pentru depozitare suplimentară în interior.

Avand un compartiment principal spațios, prevăzut cu tije de susținere interioare pentru consolidare structurală, aceasta geanta este foarte rezistenta.
Confectionate dintr-un poliester care absoarbe umezeala, cunoscut sub numele de Endura, prezinta o durabilitate crescuta de zece ori fata de cea a gentilor de panza obisnuite din bumbac.
Seria Black a fost introdusă ca un mijloc de a ajuta pescarul de crap modern,  cu organizarea și protecția trusei lor facand partida de pescuit mai facila si mai placuta.

Detalii produs:

  • Material: țesătură Endura 900D
  • Dimensiuni: 35cm x 65cm x 36cm
  • Capac rigid
  • Baza impermeabila
  • Curea de umar
  • Trei buzunare exterioare
Brand

Brand

AQUA

Aqua Products este divizia de produse premium din cadrul grupului in care mai fac parte Trakker si Cygnet. De-a lungul anilor, Aqua a fost cunoscut pentru invovatiile aduse in domeniul pescuitului la crap si calitatea produselor. Aqua Products este recunoscuta ca fiind o companie inovatoare in domeniul produselor de camping pentru pescuit.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.