New

iBaits Hi-Attract Super Mix Pellets 4 mm, 800g

29,99 lei

În stoc

SKU: 634474068787 Categorii: , , ,
Descriere

iBaits Hi-Attract Super Mix Pellets 4 mm, 800g

iBaits Hi-Attract Super Mix Pellets , este un amestec de pelete fishmeal ultra proteice pentru nadire, ce poate fi folosit atat la pescuitul plantat, in  săculeți solubili sau tehnica feeder, folositi cu succes atat pe method cat si in cosuletul de nadire.

Pelete premium cu diametrul de 4mm si timpi de dizolvare diferiți, recomandate in orice sezon de pescuit. Usor de folosit la pungi PVA, pe method sau cosulet feeder.

Hi-Attract Super Mix conține 6 tipuri diferite de pelete fishmeal de cea mai buna calitate, dintre care 3 dintre acestea sunt pelete fluo pentru a atrage peștii în pe paturile de nadă, astfel că momelile fluo de la cârlig nu vor trezi suspiciunea exemplarelor  capitale, mai ales în condiții de presiune sau pestii foarte mofturoși sau precauți.

Caracteristici esențiale:

  • Pelete premium de 4 mm cu timpi de dizolvare variabili, asigurând o dispersie treptată și continuă a atractanților în apă.
  • 6 tipuri distincte de pelete fishmeal de cea mai înaltă calitate, menit să ofere un aport nutrițional complet și să maximizeze atractivitatea.

Contine pelete de halibut, pelete de krill si pelete big carp.

Atractivitate vizuală și eficiență:

  • 3 tipuri de pelete fluo, special concepute pentru a atrage atenția peștilor imediat ce ajung pe patul de nadă, fără a stârni suspiciuni chiar și în condiții de presiune sau în fața peștilor precauți.
  • Această combinație unică construiește cel mai eficient mix, oferind un avantaj semnificativ în atragerea și menținerea peștilor pe vad, în mod constant.

Detalii produs:

  • Mix pelete 4mm;
  • Contine 6 tipuri de pelete;
  • Krill, halibut si big carp;
  • Greutate 800g;
  • Ambalaj resigilabil;
  • Pelete premium feeder.
Brand

Brand

iBaits

iBaits, nada pescuit la feeder de calitate premium. În lumea pescuitului, brandul iBaits Romania se remarca prin calitatea produselor la preturi corecte. Fondat în anul 2021, iBaits Romania este un brand 100% românesc, care îmbină calitatea ingredientelor și inovația pentru a oferi pescarilor o experiență de neuitat pe malurile apelor. La baza brandului stă pasiunea pentru pescuit, o pasiune împărtășită de membri și de comunitatea pescarilor din întreaga țară dar si din afara tarii. Într-o industrie în care fiecare detaliu contează, iBaits Romania se remarcă prin dedicarea față de calitate. Fiecare produs este rezultatul unui proces meticulos de selecție a ingredientelor și de testare riguroasă în condiții reale de pescuit. Sutele de trofeele câștigate sunt mărturii vii ale calității și performanței produselor iBaits Romania.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.