New

Nada iBaits Champion, 800g

28,99 lei

În stoc

SKU: 5941944352105 Categorii: , , ,
Descriere

Nada iBaits Champion, 800g

Nada iBaits Champion are capacitatea optima de colare pe orice tip de momitor, clasic cu spite, method feeder, cosulet. Functioneaza foarte bine pe ape cu adancimi variabile, mecanica perfecta odata ajunsa pe substrat si nu in ultimul rand capacitatea de dizolvare rapida (ceea ce se transpune prin atragerea imediata a pestilor pe vadul nadit si pastrarea acestora timp indelungat).

Champion reprezintă noutatea anului 2024 în domeniul nadelor premium din gama producătorului iBaits Romania!

Este o nadă de înaltă calitate, realizată dintr-un amestec de făinuri proteice solubile pe bază de pește, crustacee, condimente, aminoacizi, vitamine și minerale precum și mai multe tipuri de pelete premium măcinate.

Nada conține și particule cu diametrul cuprins în intervalul 0.1 – 0.9 mm, care au rolul de a menține peștele pe vad, produsul astfel rezultat având o mecanică perfectă și o capacitate mare de colare, ceea ce o face ideală în pescuitul la method feeder când vizăm peștii de talie medie și mare.

iBaits Champion este un groundbait proteic și în același timp usor digerabil de către pesti, compozitia sa fiind una perfect echilibrată.

Cu o culoare brun-roșcată, cu un grad de colare foarte ridicat, ce ajută ca nada să stea foarte bine pe method în lanseurile făcute în forță la distanță, precum și granulația medie care ajută la mecanica nadei. iBaits Champion setează un nou etalon al calității, devenind cu siguranță o alegere firească a celor care își doresc excelența în pescuitul de performanță la method.

Detalii produs:

  • Nada pescuit la feeder;
  • Culoare brun-roscata;
  • Particule fine;
  • Contine faina de peste;
  • Greutate 800g.
Brand

Brand

iBaits

iBaits, nada pescuit la feeder de calitate premium. În lumea pescuitului, brandul iBaits Romania se remarca prin calitatea produselor la preturi corecte. Fondat în anul 2021, iBaits Romania este un brand 100% românesc, care îmbină calitatea ingredientelor și inovația pentru a oferi pescarilor o experiență de neuitat pe malurile apelor. La baza brandului stă pasiunea pentru pescuit, o pasiune împărtășită de membri și de comunitatea pescarilor din întreaga țară dar si din afara tarii. Într-o industrie în care fiecare detaliu contează, iBaits Romania se remarcă prin dedicarea față de calitate. Fiecare produs este rezultatul unui proces meticulos de selecție a ingredientelor și de testare riguroasă în condiții reale de pescuit. Sutele de trofeele câștigate sunt mărturii vii ale calității și performanței produselor iBaits Romania.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.